Vijesti

Provjerena rabljena vozila Peugeot

Peugeot je pokrenuo atraktivnu ponudu za rabljena vozila Peugeot stara do godinu i pola dana do isteka zaliha. Primamljiva ponuda se odnosi na posebne uvjete financiranja za sve fizičke osobe.

Financiranje se odnosi na kupnju vozila putem kredita kroz Peugeot Financiranje uz fiksnu kamatnu stopu, na period otplate kredita do 6 godina. Za svakog kupca u okviru ove financijske ponude pokriveni su troškovi prve registracije koji uključuju naknada za tehnički pregled i druge poslove koji se obavljaju u stanicama za tehničke preglede vozila. Dodatna pogodnost za kupca je minimalno godina dana jamstva.

Prilikom kupnje isprobanih i provjerenih rabljenih vozila Peugeot uz Peugeot Financiranje, kupac dobiva sigurnost kroz program jamstva za rabljena vozila u trajanju 12 mjeseci s neograničenom kilometražom. Jamstvo za rabljena vozila uključuje Peugeot Assistance za rabljena vozila: zamjensko vozilo, pomoć na cesti i nastavak putovanja.

Novitet u ponudi na tržištu rabljenih vozila je usluga Putni Anđeo koji 365 dana u godini je nevidljivi suputnik u vozilu i koji u slučaju prometne nezgode šalje SOS poziv u kontakt centar i zove hitne službe.