Vijesti

Renault online ponuda

Renault 8. ožujka započinje s pružanjem usluge »Renault Online ponuda«. Riječ je o alatu koji vlasniku bilo kojeg Renaultova modela na stranici https://onlineponuda.renault.hr omogućuje jednostavan pregled troškova nadolazećeg redovnog servisa kao i dogovor termina u servisnoj radionici.

U posljednjem je desetljeću digitalizacija jedan od glavnih pokretača u automobilskoj industriji. Danas su automobili opremljeni brojnim elektroničkim uređajima koji vožnju čine sigurnijom, jednostavnijom i zabavnijom pa ni održavanje vozila ne bi trebalo biti iznimka tom trendu.

Kad je riječ o automobilima, Renault je poznat po inovacijama, a sada odlazi i korak dalje. Online ponuda internetski je alat koji vozačima omogućuje izradu procjene troška servisa na temelju broja šasije vozila. Osmišljen je tako da se njime mogu koristiti i vozači koji nisu dovoljno ili uopće upoznati s održavanjem automobila jer sadržava minimalnu količinu tehničkih pojmova. Vozaču pruža jasna i jednostavna objašnjenja o tome zašto i kad je potrebno zamijeniti određeni rezervni dio ili provesti poseban zahvat na automobilu.

Kako to funkcionira? Kroz četiri jednostavna koraka kupac dobiva ponudu te može dogovoriti termin odabranog zahvata kod koncesionara izravno putem interneta. Kupac odabire zahvat koji želi na svojem vozilu te unosi broj šasije i datum prve registracije vozila te kilometražu. Nakon toga dobiva ponudu. Kupac može ispisati ponudu te je u roku od 30 dana osobno iskoristiti kod koncesionara ili može unijeti svoje podatke za kontakt te izravno putem interneta dogovoriti termin. Ako se kupac ne slaže s ponudom, ne mora poduzimati ništa s obzirom na to da ona za njega nije obvezujuća.

Ukratko, prednosti Online ponude su: mogućnost izrade ponude 24 sata na dan, bez obveze, transparentnost cijena te mogućnost rezerviranja termina kod odabranog ovlaštenog Renaultovog servisa putem interneta.

U povodu pokretanja Online ponude, u razdoblju od 8. ožujka do 30. travnja 2017. Renault ima posebnu ponudu u okviru koje vlasnici vozila mogu iskoristiti 15% popusta na redovne cijene paketa.