Vijesti

Renault partner sage Ratovi zvijezda

Renault ponosno najavljuje svoju suradnju s franšizom Ratova zvijezda. Zajednička im je strast prema inovacijama, bogata povijest i višegeneracijski svijet koji nadilazi vjekove.

Renault se odlučio na dosad neviđen potez kojim će privremeno promijeniti svoj logotip kako bi odao počast svijetu Ratova zvijezda, koji je snažno obilježio djetinjstva mnogih obožavatelja i nastavlja unositi čaroliju u naše svakodnevne živote. Renault se pridružio pustolovini kako bi podržao sljedeća dva filma iz franšize Ratova zvijezda; Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi i Solo: Priča iz Ratova zvijezda, čije su premijere zakazane za 13. prosinca 2017. odnosno 23. svibnja 2018. U prosincu će kampanja biti lansirana samo u Francuskoj, a ostatak Europe, pa tako i Hrvatska, pridružit će se na sličan način toj suradnji na proljeće 2018.

Xavier Martinet, viši potpredsjednik odjela za marketing, Francuska: „Uistinu se radujemo ovoj suradnji. Ratovi zvijezda i Renault snažno su utjecali na mnoge od nas u djetinjstvu i nastoje obogatiti naše živote što je više moguće. Za Renault je ovo uzbudljiva prilika da javnosti pruži jedinstveno iskustvo u našim prodajnim salonima i putem različitih medija. Usto je riječ o dugoročnom partnerstvu koje će trajati najmanje do ljeta 2018. Obožavatelje Ratova zvijezda i Renaulta očekuju brojna iznenađenja.”