Galerija Vijesti

Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu

Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja u Rio de Janeiru 2016. godine, postala je ambasador branda Hyundai u Hrvatskoj. Suradnja je dogovorena do kraja 2020. godine. Do sada je Sara privatno vozila Hyundai, a sada joj je Hyundai Hrvatsja osigurao novi i30 Wagon, kako bi dodatno podržali njene napore i olakšali joj rad na putu prema novim sportskim uspjesima.
Sara Kolak i nova generacija Hyundai i30 Wagon
Sara Kolak predstavlja vrijednosti koje su zajedničke i brandu Hyundai. Predanost i posvećenost onome što radiš i voliš, samopouzdanje te ustrajan rad kako bi svakim danom bio sve bolji. Takvim pristupom Sara je, s navršenom 21 godinom, došla do samog vrha, do zlata na prošlogodišnjim olimpijskim igrama u Rio de Janeiru te iznenadila hrvatsku javnost i svjetsku atletsku javnost.
I Hyundai je mlad u svijetu automobilskih brandova, ove godine obilježava 50 godina postojanja. Godine 1967. osnovan je Hyundai Motor Company. Godinu kasnije sastavljen je prvi automobil u tvornici Ulsan u Koreji. 1974. predstavljen je prvi korejski osobni automobil – Pony. Dvije godine kasnije izvezen je i prvi automobil – Pony, u Ekvador.
Danas je Hyundai tvornica u Ulsanu najveća na svijetu, proizvodi 1,5 milijuna automobila godišnje, otprilike svakih 20 sekundi jedan automobil, a Hyundai je najbrže rastući automobilski brand u posljednjih deset godina, šesti po vrijednosti među auto brandovima prema Interbrandu, šesti brand u svijetu po prodaji automobila te četvrti korporativno najveći proizvođač automobila globalno. Pouzdanost, posvećenost i kvaliteta prepoznati su od kupaca te se ogledaju u petogodišnjem trostrukom jamstvu bez ograničenja kilometraže, za sve kupce novih Hyundai automobila.
Nova generacija Hyundai i30 predstavlja dodatni korak naprijed za Hyundai u svakom pogledu. Nova generacija i30 proizvedena je, dizajnirana, inženjerski konstruirana i testirana u Europi, kao i 90% Hyundai automobila prodanih u Europi. Sva četiri člana obitelji nove generacije i30 predstavljeni su ove godine javnosti: model s 5 vrata na hrvatskom tržištu je dostupan od proljeća ove godine, na ljeto mu se pridružila i karavanska izvedba, ovih dana na tržište stiže i N, sportska komercijalna verzija, a četvrti se član, Hyundai i30 Fastback – prvi coupe u ovoj kompaktnoj klasi, očekuje na tržištu u prvoj polovici sljedeće godine. Novi i30 Wagon proizveden je u jednoj od najmodernijih tvornica automobila u Europi, u češkim Nošovicama, gdje 2.300 stručnjaka i 500 Hyundai high-tech robota svakodnevno vrhunski Hyundai čelik pretvara u vrhunske Hyundai automobile za europsko tržište.
Kako za Saru tako i za Hyundai – najbolje tek dolazi. Sara se okreće treninzima i pripremama s novim i30 Wagonom, za Europsko prvenstvo u atletici 2018. u Berlinu, Dijamantnoj ligi te Olimpijskim igrama 2020. godine, a Hyundai svome cilju najavljenom početkom ove godine – postati azijski brand broj jedan u Europi do 2021. godine. Sara Kolak i Hyundai – zajedno prema vrhu.