Vijesti

Seat Ibiza slavi 30 godina

Seat-ov najuspješniji model kroz povijest – Ibiza – na tržištu je posljednjih 30 godina. Sajam automobila u Parizu 1984. godine bio je izabran kao kulisa za predstavljanje modela Seat Ibiza svijetu. Bila je to nezaboravna prilika jer se radilo o proizvodu koji je u potpunosti razvijen u samostalnoj tvrtci Seat. Taj trenutak izazvao je njegovu eksplozivnu popularnost koja traje sve do danas, uz ukupnu prodaju od 5 milijuna vozila.

Seat Hrvatska se pridružuje proslavi Ibizinog rođendana s nekoliko atraktivnih ponuda za potencijalne kupce. Tako je od nedavno u svim Seat salonima u ponudi Ibiza Max s bogatom opremom i početnom cijenom već od 79.900 kn. Taj isti model kupcima je dostupan i uz vrlo atraktivno financiranje u posebnoj ponudi Porsche leasinga za već od 799 kn/mj. Uz to, vodilo se računa i o kupcima koji vole nešto jače motore i opremu, te vole Ibizin sporski i nabrijani duh. Za njih je od sada u ponudi poseban rođendanski model Ibiza FR „30“ po izuzetno atraktivnoj cijeni.

Četiri različite generacije Seat Ibize oduvijek je krasio sportski, mladenački duh i dugo su bile omiljene zbog svojih izvrsnih performansi i ekstremne štedljivosti. Detalje ponude i leasinga provjerite kod ovlaštenih Seat trgovaca.