Vijesti

Seat – stižu redizajnirana Ibiza i Arona

Marka Seat provodi evoluciju vanjskog i revoluciju unutarnjeg dizajna kada je riječ o vrlo popularnim modelima urbanih vozila, Seat Ibiza i Arona, koja sada zrače mladenačkim duhom.

Seat Ibiza legendarni je model u uspjehu marke. Od njegova uvođenja na tržište davne 1984. godine mali hatchback model iskazao se kao najuspješnije vozilo koje se ikad otkotrljalo s proizvodnih traka marke Seat, a njegova redizajnirana verzija namjerava nadovezati se na taj pobjednički mentalitet.

Njemu se pridružuje poboljšani model Seat Arona, urbano SUV vozilo koje se odlikuje još robusnijim vanjskim dizajnom i boljim offroad karakterom, zbog čega će čak i na napučenim gradskim cestama posredovati bolji osjećaj sigurnosti te će se moći suočiti sa svim izazovima koji mu se pojave na putu.

„Seat Ibiza bio je jedan od ključnih čimbenika zaslužnih za uspjeh marke. Taj je model prodan u gotovo 6 milijuna primjeraka tijekom svojih pet generacija, dok je Seat Arona neizostavan dio tog segmenta vozila, pri čemu je prošle godine ujedno bio 2. najprodavaniji model marke Seat”, rekao je Wayne Griffiths, predsjednik uprave marki Seat i Cupra. „Osvježeni i unaprijeđeni redizajn obaju modela pridonosi vrhunskim atributima vozila, zahvaljujući čemu ona predstavljaju još bolju ponudu te se odlikuju još boljim dizajnom.”

Svijet je postao digitalnijim i umreženijim, a modeli Seat Ibiza i Arona spremni su postati dijelom te pustolovine, pri čemu svakako zadržavaju svoj mladenački duh, no njemu se pridružuju još bolja intuitivnost, funkcionalnost i kvaliteta u unutrašnjosti vozila. To se moglo postići zahvaljujući poboljšanom jeziku dizajna i višim razinama tehnološkog napretka.