Vijesti

Specijalna serija DS 3 Black na hrvatskom tržištu

DS lansira zavodljivu i bogato opremljenu specijalnu seriju DS 3 Black koja je u ponudi na hrvatskom tržištu od travnja. Specijalna serija DS 3 Black zavodi svojim stilom i dinamičnim ponašanjem, a poseban šarm i dašak francuskog luksuza daju mu dizajnerska rješenja i izuzetno bogata oprema.

         U serijskoj opremi ima ABS + REF + AFU + ESP, 6 zračnih jastuka, Xenon Full LED svjetla i stražnja 3D LED svjetla, automatski klima uređaj, pomoć pri parkiranju straga, vanjske kromirane retrovizore, putno računalo, radio CD MP3 sa 6 zvučnika s komandama na upravljaču i Jack utičnicom, regulator/limitator brzine, svjetla za maglu, bočne kromirane letvice, daljinsko centralno zaključavanje, upravljač presvučen kožom podesiv po visini i dubini, dodatno zatamnjena stražnja bočna i stražnje staklo, električne vanjske retrovizore, prednje električne podizače stakala, paket Osvjetljenje i dr.

Specijalna serija DS 3 Black dostupna je s crnom metalik bojom Perla Nera, naplatcima od lagane legure 17“ Aphrodite u sjajnoj sivoj ili crnoj boji, ukrasnim paketom Black te pletenom tkaninom u unutrašnjosti Alcantara Mistral. U ponudi je s ekološki prihvatljivim dizelskim motorom BlueHDi 100 S&S BVM, koji ispunjava Euro 6 normu i ispušta 87 g/km CO2. Specijalna serija DS 3 Black u ponudi je s atraktivnom cijenom od 149.900 kn.