Vijesti

Stigao redizajnirani Fiat Tipo

Na tržište je stigao dugo očekivani redizajnirani Fiat Tipo, pod nazivom MY 21. Radi se o kompletno novoj motorizaciji i osjetnom osvježenju u unutrašnjosti gdje se sada nudi multifinkcionlani “touch” ekran od čak 10” (incha). S obzirom da Tipo spada u najprodavaniji segment na našem tržištu, koji nosi 30% ukupne prodaje, Fiat kao proizvođač je najviše napravio na ukupnosti ponude, te je tako ponuda proširena u donjem segmentu dakle bazna ponuda najpristupačnije verzije (sedan sa 4 vrata) do vrha ponude gdje je kreiran potpuno novi Tipo Cross, koji je povišen u odnosu na druge verzije, nebi li kako koketirao sa sveprisutnim segmentom CUV-a.

Kako bi kupci dobili najviše za uložen novac, u startu je u ponudi Opening Edition verzija koja nosi 3 paketa opreme (LED paket, Parking paket, Comfort paket) u standardu te je ta ponuda vrlo atraktivna, za one najbrže.

Tipo Sedan (1.0 benzinski motor sa 100 KS) dostupan je već od 112.200 kuna, a Tipo HB 5 vrata (1.0 benzinski motor sa 100 KS) već od 124.500 kuna.