Vijesti

Stigao redizajnirani Seat Leon

Ovih dana u sve ovlaštene Seat salone u Hrvatskoj stigao je redizajnirani Seat Leon, čime se nastavlja Seat-ova ofenziva predstavljanja noviteta koja će se protegnuti i u ovu godinu s novom generacijom Ibize, te Arona crossoverom.

Redizajnirani Seat Leon ima elegantniji i dinamičniji dizajn, što je vidljivo u novim branicima i prednjoj rešetki. Novi Leon iznutra je pun novih tehničkih i funkcionalnih značajki. Spomenimo samo električnu parkirnu kočnicu, te KESSY (sustav ulaska, izlaska i pokretanja vozila bez ključa). Što se tiče motorizacije, novost je 1.6 TDI motor sa 115 ks. Uz postojeće varijante opreme Reference, Style i FR, novi Leon sad nudi i XCELLENCE razinu opreme

Naravno, i redizajnirani Leon ima svoju CUPRA verzija koja je već dostupna za narudžbe i na hrvatskom tržištu. Cupra ima motor s 300 KS što je najjači motor Seat-a serijske proizvodnje, a novost je i ta da je Cupra u Leon ST verziji dostupna i s 4Drive pogonom. Početna cijena Leona 5 vrata u Reference opremi za 1.2 TSI motor (86 KS) je 118.358 kn. Kao dodatna pogodnost, kupcima se nudi mogućnost kupnje vozila na tri rate uz 0% kamata putem Porsche leasing financiranja. Na taj način kupci plate 1/3 cijene i voze odmah, a ostatak u sljedeće dvije godine, ali uz 0% kamata.