Vijesti

Suradnja Renaulta i Agrokora

Trogodišnji ugovor o prodaji i servisu vozila marki Renault i Dacia sklopili su i potpisali Hrvoje Balent, izvršni potpredsjednik Agrokora za centralnu nabavu i usluge i Jean-Pierre Mesic, potpredsjednik Renaultove Divizije korporativne prodaje. Tako je Renault uvršten na listu Agrokorovih strateških partnera u regiji, a Agrokor se upisao na Renaultovu listu velikih međunarodnih klijenata koja uključuje i neke od najvećih svjetskih kompanija. Agrokorov vozni park bit će u sljedeće tri godine bogatiji za 1.000 Renault i Dacia vozila, a isporuka od 300 vozila realizirana je već u ovoj godini.

Jean-Pierre Mesic, potpredsjednik Divizije korporativne prodaje Renaulta, tom je prigodom ustvrdio: “Vjerujem da će ovo biti duga i uspješna suradnja te da će naša vozila ispuniti sve stroge zahtjeve i raznolike potrebe zaposlenika koncerna Agrokor.“ Hrvoje Balent, izvršni potpredsjednik Agrokora za centralnu nabavu i usluge, izjavio je: “Agrokor je u Renaultu prepoznao pouzdanog partnera koji svojom paletom vozila i postprodajnom uslugom osigurava optimalnu vrijednost i kvalitetno odgovara na potrebe poslovanja kompanija unutar koncerna Agrokor u Hrvatskoj i regiji.“ .

Agrokorov vozni park u regiji broji 2.800 osobnih i gradskih dostavnih vozila. Koncern Agrokor i njegove kompanije za potrebe poslovanja testirale su i koriste većinu Renaultovih modela. Tako na primjer dostavljači Tiska voze Renault Kangoo Express koji se pokazao kao pouzdano i robusno gradsko dostavno vozilo. Tvrtka Belje svog pouzdanog poslovnog partnera u svakodnevnoj poljoprivrednoj operativi i proizvodnji pronašla je u modelima Dacije Duster koji su se pokazali izdržljivi i na najzahtjevnijim terenima. Osim Tiska i Belja, Renault i Dacia vozila koriste i maloprodajni lanci – Konzum u Hrvatskoj odabrao je Daciju Sandero, Mercator u Sloveniji model Renault Mégane Grandtour kao i druge Agrokorove tvrtke na području Bosne i Hercegovine i Makedonije. Sva su ta vozila namijenjena dostavljačima, komercijalistima, proizvodnim tehnolozima i voditeljima različitih kompanija Agrokor koncerna, a za 2016. godinu predviđena je i nabava novih modela Méganea i Talismana.

D3S_8285a low D3S_8294a low Kex Tisak 1 Kex Tisak