Vijesti

Svibanjska ponuda u Renaultu i Daciji

Tijekom svibnja, svi kupci Renaultovih osobnih vozila sa zalihe bez obzira na koji se način plaćanja odlučili, osim redovnih popusta koji se kreću od 3.000 kn za Clio do  12.000 kn za Koleos, dobit će Ugovor o održavanju My Revision koji pokriva troškove redovnog održavanja u trajanju od 4 godine ili do prijeđenih 80 000 km.

Za kupce koji su prije izbijanja COVID19 krize planirali vozilo kupiti za gotovinu, no sada to oklijevaju učiniti, Renault je osmislio vrlo motivirajuću ponudu nazvanu „Renault sada“ pri kojoj kupac odmah pri kupnji plaća tek jednu četvrtinu (25%) vrijednosti vozila kao učešće, dok preostale tri četvrtine plaća u godišnjim ratama bez kamata. Povrh toga, svi kupci koji odaberu ovu opciju, dobiju još i 4 godine produljenog jamstva ili prijeđenih 80.000 km, a uzmu li vozilo sa zalihe, dobit će i Ugovor o održavanju My Revision u trajanju od 4 godine ili do prijeđenih 80 000 km. Za kupce koji radije odabiru financiranje na duže razdoblje i nižu mjesečnu ratu, postoji alternativna ponuda Čista petica u kojoj se nudi: financiranje po kamatnoj stopi od 4,99%, produljeno jamstvo na 5 godina ili 100.000 km, osnovno i kasko osiguranje za prvu godinu, a za vozila sa zalihe kupci dobivaju još i Ugovor o održavanju My Revision na 5 godina ili 100.000 km. Kroz ovu ponudu kupcu su tako pokriveni svi početni troškovi kao i svi troškovi koje će imati u budućnosti, budući da je vozilo narednih 5 godina pokriveno jamstvom i redovnim održavanjem u Renaultovim ovlaštenim servisima. Za kupce koji će umjesto posvemašnje bezbrižnosti tijekom pet godina radije odabrati najnižu moguću cijenu vozila, tu je ponuda Renault bonus koja se sastoji od financiranja s kamatnom stopom od 4,99%, dodatnim popustima po modelu koji se kreću od dodatnih 5.000 kn za Clio do dodatnih 12.000 kn za Koleos, a uz sve to još ide i produljeno jamstvo na 5 godina ili 100.000 km. 

Marka Dacia također je za svoje kupce pripremila ponudu za vozila sa zalihe: svi kupci Dacijinih modela sa zalihe dobivaju produljeno jamstvo na 5 godina ili 100.000 km. Odluče li se financirati vozilo putem Dacia financiranja, tu je ponuda Easy Go koja se sastoji od kamatne stope od 4,99%, Ugovora o održavanju My Revision na 3 godine ili 60.000 km te osnovnog osiguranja za prvu godinu. Za kupce koji imaju spreman barem dio gotovine, omogućeno je plaćanje vozila u četiri jednake rate, točnije 25% vrijednosti vozila plaća se odmah pri kupnji kao učešće, dok se preostale tri rate plaćaju godišnje, uz kamatu od 2,99 %.