Vijesti

Toyota Aygo Fun Roof

            Toyota Aygo je sinonim za zabavu i užitak u gradskoj vožnji, a svojim vlasnicima uvijek je nudio dodatne mogućnosti personalizacije za atraktivan izgled i izdvajanje od mnoštva. Ovoga ljeta uponudi Ayga dostupan je Fun Roof odnosno električni pomični platneni krov kojim ćete uhvatiti više sunca i vjetra u kosi.

Aygo Fun Roof dostupan je uz pakete opreme Aygo X-play te X-style kao doplata u iznosu 6.900kn.

            Posebno je atraktivan bijeli Aygo X-style, s velikim električnim platnenim krovom u narančastoj boji. Bijelu karoseriju dodatno naglašavaju atraktivni narančasti detalji sprijeda, straga, na bokovima i na vanjskim retrovizorima, te narančasti detalji koji se ističu u crnoj unutrašnjosti. Aygo X-style nudi izuzetnu vrijednost za uloženi novac. Bogati popis opreme sadrži svjetla za maglu, zatamnjena stražnja stakla, crne alu naplatke 15“, klima uređaj, upravljačke tipke audio sustava na upravljaču, Bluetooth povezivanje, te bogati sigurnosni paket. Multimedijski sustav sa zaslonom od 7” podržava Apple CarPlay i Android Auto putem integracije pametnog telefona dopunjen je stražnjom kamerom koja se ugrađuje kao standardna oprema.

Toyotin nagrađivani 3-cilindrični motor iz AYGO postiže idealnu ravnotežu snage i štedljivosti

            Ovaj motor razvija 72 KS  te omogućuje najveću brzinu od 160 km/h. Potrošnja goriva iznosi svega 4,1 l/100 km uz emisiju CO2od samo 93 g/km.

            Aygo 1.0, X-Play + alu 15” + platneni krovni otvor (CANVAS), 5 vrata dostupan je za  92.700 kn. Uz Toyota Financiranje mjesečna rata iznosi  1.072 kn s PDV-om.