Vijesti

Toyota poziva na sudjelovanje u humanitarnoj akciji Zajedno za bolje sutra

Toyota Croatia d.o.o je u suradnji sa Hrvatskim Crvenim križem kreirala kampanju #ZajednoZaBoljeSutra kojom će opskrbiti osnovnim namirnicama pojedince i obitelji koji sada, bilo iz ekonomskih ili fizičkih razloga, nisu u mogućnosti za sebe pribaviti najnužnije. Dostaviti će im pakete sa prehrambenim proizvodima potrebnima za njihove obroke za period od mjesec dana. Svakom će primatelju paketa Toyota upakirati i poruku podrške. Toyota poziva sve da se uključe u kampanju prikupljanja poruka podrške upućenih neznancu, čovjeku u potrebi kojemu će riječi podrške uljepšati dan.

Odvojite nekoliko minuta i sastavite poruku osobi kojoj se dostavlja kutija s namirnicama. Link za unos poruke podrške je objavljen na web stranici Toyota hr: https://www.toyota.hr/world-of-toyota/red-cross.

Na ovaj način će se mnogim sunarodnjacima na trenutak uljepšati dan ili izmamiti osmjeh, te im poručiti da nisu sami. Želja je poručiti da smo društvo koje brine jedno o drugome. Ovdje smo Zajedno za bolje sutra! 

Video: https://www.toyota.hr/world-of-toyota/red-cross

Toyota zahvaljuje partnerima na pomoći u realizaciji projekta; Hrvatskom Crvenom križu i njihovu izvršnom direktoru g. Robertu Marktu, Veleposlanici Japana Njenoj Ekselenciji Gđi. Misako Kaji, Hrvatskom Olimpijskom i Paraolimpijskom odboru, te posebno proslavljenim sportašima koji su se aktivirali i među prvima pripremili poruke; olimpijci Ana Đerek, Šime Fantela i Josip Glasnović te paraolimpijci Kristijan Vincetić i Ivan Mikulić. 

Prenosimo i poruku g, Akia Toyode, predsjednika Toyota Motor Corop. koja je bila inspiracija za aktivnosti: “Ostanite zdravi. Ostanite pozitivni. Zapamtite … i ovo će proći. I nikad ne zaboravite na zajedništvo. Ne postoji ništa što zajedno ne možemo prevladati.”