Vijesti

Toyotina proljetna kampanja

Održavanje u ovlaštenom Toyota servisu osigurava najvišu kvalitetu usluge i znanje o Vašem vozilu. Upotrebom originalnih rezervnih dijelova i redovnog održavanja u ovlaštenom servisu održavate sigurnost i pouzdanost Vašeg vozila. Upotreba originalnih Toyotinih dijelova je pametna i odgovorna odluka. Neoriginalni rezervni dijelovi sumnjivog podrijetla i lošije kvalitete nisu potvrđeni od strane Toyota proizvođača te mogu ugroziti Vašu sigurnost i sigurnost Vaših najmilijih. Za vlasnike Toyota vozila pripremljena je posebna ponuda održavanja koja uključuje sve potrebne usluge i rezervne dijelove.

Filter kabine – uživajte u svježem i čistom zraku s novim filterom kabine s aktivnim ugljenom. Servis klima uređaja iznosi 350 kn i uključuje pregled, punjenje (do 500g plina) i dezinfekciju za sve Toyota modele.

Kočioni diskovi – servisirane kočnice ključne su za sigurnost. Samo originalni Toyota rezervni dijelovi, koji su provjereni od strane proizvođača i ispravno ugrađeni u ovlaštenom Toyota servisu, pružaju optimalne uvjete kočenja. Cijene kočionih diskova s uključenim PDV-om kreću se od 466 kn do 545 kn po komadu.

Kočione pločice – cijene kočionih pločica bez troška ugradnje za vrijeme trajanja proljetne kampanje kreću se od 404 kn do 547 kn (prednji komplet).

Toyota ProTect – nova tehnologija koja stvara molekularnu vezu s lakom vašeg vozila te na taj način pruža izuzetnu otpornu zaštitu. Cijena zaštitnog tretmana Toyota ProTect: karoserija 1.600 kn, tekstilne površine unutrašnjosti 500 kn, 4 alu-naplatka 330 kn. Poklon za vrijeme trajanja proljetne kampanje – Toyota šampon za pranje vozila – vrijedi za kupnju i ugradnju bilo kojeg Toyota ProTect proizvoda u ovlaštenim servisu (naplatci, unutrašnjost, vanjština).

Aluminijski naplatci – moderan kompaktan izgled koji zadovoljava i najzahtjevnije ukuse po pristupačnim cijenama. Cijene za aluminijske naplatke kreću se od 750 kn do 1.100kn po komadu.