Vijesti

Uskoro proljetni Zagreb Auto Week

I ovog proljeća se bliži sedmo izdanje Zagreb Auto Weeka, a koje će se već tradicionalno održati u Arena Centru. Posjetitelje i ljubitelje limenih ljubimaca od 8. do 10. svibnja tako očekuje prva auto moto poslastica – mnoštvo premijera i pregršt zabave za sve generacije.

Kao i uvijek, ova trodnevna manifestacija na jednom će mjestu predstaviti novitete iz svijeta oktana. Stoga, ako pak planirate kupovinu novog limenog ljubimca ili ste tek u fazi razmišljanja onda je Auto Week odličan izbor jer vas na 30.000 četvornih metara izložbenog prostora očekuje šarolika ponuda auto brandova. Također, svi zainteresirani će se moći prijaviti na probne vožnje te se i tako uvjeriti u samu kvalitetu i performanse predstavljenih automobila.

Auto Week se kao i uvijek pobrinuo da uz sam sajam, ne manjka niti dodatnih sadržaja, kako za odrasle, tako i za one najmlađe… Uz mogućnost sjedanja za volan nekih od supersportskih automobila, tu će biti i retro kutak, gdje će se posjetitelji moći nakratko vratiti u prošlost ili se pak prisjetiti nekih starih vremena, a oni koji ipak više vole budućnost moći će uživati u posebnom tuning i styling showu.

Pozornost će svakako plijeniti i atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka, te su naravno neizostavan detalj blještavila jedne ovakve priredbe.

Zagreb Auto Week_logo_manji