Vijesti

Vrhunska ponuda za Peugeot u lipnju

Peugeot i mreža ovlaštenih koncesionara i u lipnju nastavljaju s vrhunskom ponudom financiranja za sva osobna i laka gospodarska vozila Peugeot.

Atraktivna ponuda odnosi se na financiranje putem financijskog leasinga za sva Peugeot vozila u suradnji s Peugeot financiranjem (SG Leasing). Posebna akcijska ponuda po modelu 33%-33%-33% u trajanju je od 24 mjeseca, uz fiksnu godišnju kamatnu stopu u HRK od 0%. Dodatna pogodnost za kupce je poklon polica autoodgovornosti i kasko osiguranja u prvoj godini korištenja, što ovu ponudu čini trenutno najatraktivnijom na tržištu.

Kupci mogu odvesti odmah najprodavaniji model marke, Peugeot 208 za samo 27.390 kn, odvažnu i modernu limuzinu sportskog dizajna, Peugeot 308 za 38.800 kn, što je 33% od iznosa koji plaća na početku, 33% po isteku 12 mjeseci financiranja te preostalih 33% nakon 24 mjeseca uz 0% kamatnu stopu. Ista ponuda se odnosi i na laka gospodarska vozila Peugeot.

Također u ponudi su i primamljivi uvjeti financiranja novih osobnih vozila Peugeot na kredit uz Peugeot financiranje uz akcijsku fiksnu kamatu od 3,99% u HRK.

2  vv 5