Galerija Vijesti

Zagreb Winter Fairytale


Automobilska egzotika i jedno od prvih pokazivanja novog Porsche Macana

Prvi zagrebački sajam lijepih i vrijednih stvari Zagreb Winter FairYtale koji se do 8. prosinca 2018. održavao u Hali V Tehničkog muzeja na kojem je bilo  izloženo više od 40 vrhunskih svjetskih brendova pravo je mjesto i za ljubitelje prestižnih automobila.

Šest vrhunskih marki koje su pisale svjetsku automobilsku povijest na sajmu je izložilo modele koje krase prestiž, vrhunski dizajn i sjajne performanse.

Zagreb Winter FairYtale jedno je od prvih mjesta u Hrvatskoj na kojem možete vidjeti novi model Porsche Macana. Najsportskiji SUV u klasi na štandu Porsche Inter Auta Hrvatska krasi atraktivna Mamba zelena boja.

Hrvoje Lapić, voditelj marke Porsche:

“Porsche je od pojavljivanja Macan modela na svjetsko tržište isporučio preko 350.000 ovih vozila širom svijeta. Novi Macan koji ovdje izlažemo je svoju premjeru imao u Šangaju krajem srpnja ove godine, a upravo Zagreb Winter FairYtale odabrali smo kako bismo vozilo prezentirali Hrvatskim kupcima. Novi Macan napravio je iskorak u segmentu dizajna, komfora, komunikacije i dinamike vožnje.

Serijska oprema je proširena pa danas u seriji novi Macan ima prednja LED svjetla, novi Porsche comunication Management s 10.9“ full HD Touchscreen-om, kao i veliki broj novih dodatnih opcija koja čine Macan opet jednim od najpoželjnijih SUV vozila u svojoj klasi.”

Audi je među lijepim i vrijednim stvarima odlučio pokazati svoj trenutačno najbolji i najatraktivniji model. Q8 je kombinacija je elegantnog luksuznog coupé modela s četirima vratima i praktične svestranosti velikog SUV modela. Mišićavi izgled, pojava, atraktivnost, najnovija vrhunska tehnologija. Ovaj Audi jednostavno ima sve.

Ljubitelji Mercedesove trokrake zvijezde također neće ostati razočarani. CLS krase elegantne linije i dinamičnost coupea te tradicionalna udobnost „premium“ proizvođača iz Stuttgarta.

Sajam lijepih i vrijednih stvari može se pohvaliti kako među izlagačima ima i talijansko automobilističko Sveto Trojstvo. Maserati je od prije par mjeseci ponovno prisutan u Hrvatskoj, a FairYtale je izložio dva modela. Legendarni Quattroporte te SUV Levante. Pažnju plijeni i otrovno narančasti Lamborghini Aventador S Roadster, dok sivi Ferrari sjajno bojom skriva vatreni karakter. Adventska automobilistička bajka ne bi bila potpuna bez Rolls Roycea čiji je coupe model Wraith Luminary pravi kolekcionarski primjerak. U Zagrebu je izložen prvi proizvedeni primjerak od samo njih 55 koliko ih postoji na svijetu.