Vijesti

Zimski pregled vozila Peugeot

Peugeot je pripremio zimsku servisnu akciju za članove kluba vjernosti Peugeot Zauvijek do 31. siječnja 2021. Uz besplatan zimski pregled vozila, članovi kluba ostvaruju popust od 30% na filtre, kočničke pločice, amortizere i diskove te 20% na dodatnu opremu.

Sigurnost Peugeot vozila je na prvome mjestu, a vlasnici Peugeot vozila imaju mogućnost pripremiti se za zimu i besplatno iskoristiti stručnost tehničara Peugeot koji će napraviti besplatan pregled vozila i provjeriti osjetljive točke prije zime. Članovi kluba vjernosti u navedenom razdoblju ostvaruju 30% popusta na filtre, kočničke pločice, kočničke diskove te prednje i stražnje amortizere.

Prilikom kupnje dodatne opreme za Peugeot vozila kupci ostvaruju 20%. Akcija se odnosi na raznu krovnu opremu, podne tepihe, krovne kutije, gumene kadice prtljažnika, lance, krovne galerije, naplatke od lagane legure, zavjesice kotača. 

Za optimalno kočenje čak i po snijegu, Peugeot nudi 25% popusta gume grupe Continental (Continental, Semperit, Barum) do 30. studenog 2020. Radi se o akciji 3+1 u kojoj se kupe 3 gume, a 1 je gratis.